Hur Fungerar Tandblekning?

Att bleka tänderna är idag ett oehört populärt och vanligt sätt att få ett yngre, fräschare och vackrare utseende. Det är ett väldigt enkelt och billigt sätt att få bättre självkänsla och ett vackrare leende utan att betala tusentals kronor för en tandblekning hos tandläkaren.

De flesta tandblekningsprodukter för hemmabruk fungerar på samma sätt oavsett vilket märke du väljer. Däremot varierar priserna något. När du bleker tänderna hemma så är det en 3 stegs process.

  1. Forma tandskenorna efter dina tänder. Värm upp tandskenorna genom att placera dem i hett vatten under några minuter. När tandskenorna har blivit mjuka så trycks de fast mot tandraden och formas därefter precis efter dina tänder.
  2. Fyll tandskenorna med blekmedel. Efter att dina tandskenor är formade så fyller du på med blekmedel. Det krävs inte speciellt mycket blekmedel för att nå full effekt däremot är det viktigt att blekmedlet fördelas jämt så att alla tänder bleks lika.
  3. Tryck fast tanskenorna mot dina tänder. Pressa tandskenorna mot dina tänder och låt dem sitta kvar under hela behandlingen utan att flytta dem. När behandlingen är avslutat tar du ut skenorna och sköljer dem rena med vatten. Hur många behandlingar och hur länge du ska ha skenorna i munnen skiljer sig åt mellan olika märken. Oftast ligger den totala behandlingstiden på mellan 6 och 30 timmar utspridda på ett antal behandlingar

Lycka Till!

3eo.biz [14]