Dentaworks Tandblekning

Komplett tandblekning från 395 kronor
Möjlighet att köpa blekgel & tandskenor separat
Leveranstid 1-5 dagar
Samma metod som hos tandläkaren

Dentaworks Tandblekning

Dentaworks erbjuder tandblekningskit för hemmabruk som effektivt tar bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder snabbt och enkelt.

Dentaworks Tandblekning – Introduktion

Dentaworks produkt är väldigt populär och säljs över hela världen. Dentaworks erbjuder snabba leveranser och har bra kundservice via telefon och e-post. Dentaworks tandblekning innehåller 22% Karbamid Peroxid vilket är samma ingediens som används utav tandläkaren. Du kan välja att bleka dina tänder under dagen eller på natten medan du sover. Hos Dentaworks kan du förutom tandblekningspaket också köpa tandblekningspennor, tandblekningsgel och tandskenor separat.

Hos Dentaworks kan du beställa tandblekning efter dina önskemål då de erbjuder tandblekningspaket i olika storlekar och med olika styrka. Ett normalstort paket tandblekningspaket innehåller trettio behandlingar.

I ett tandblekningskit ingår tandblekningsgel och två olika tandskenor som även kan köpas separat. I tandblekningsgelen ingår 22 % Karbamid Oxid. Denna oxid blir väteperoxid och det är det som bleker tänderna genom att frigöra syre som reagerar med fläckarna. Det är precis samma princip som man använder på tandkliniken för att bleka tänderna.

Dentaworks Tandblekning – Vad ingår?

Dentaworks Tandblekning – Hur Fungerar det?

De flesta tandblekningskit för hemmabruk fungerar på samma sätt. Det är en tre stegs process där du först värmer upp tanskenorna, formar dem efter dina tänder, fyller dem med blekmedel och sedan pressar dem mot dina tänder under den tid som tandblekningskitets beskrivning antyder.

  1. Forma tandskenorna efter dina tänder. Värm upp tandskenorna genom att placera dem i hett vatten under några minuter. När tandskenorna har blivit mjuka så trycks de fast mot tandraden och formas därefter precis efter dina tänder.
  2. Fyll tandskenorna med blekmedel. Efter att dina tandskenor är formade så fyller du på med blekmedel. Det krävs inte speciellt mycket blekmedel för att nå full effekt däremot är det viktigt att blekmedlet fördelas jämt så att alla tänder bleks lika.
  3. Tryck fast tanskenorna mot dina tänder. Pressa tandskenorna mot dina tänder och låt dem sitta kvar under hela behandlingen utan att flytta dem. När behandlingen är avslutat tar du ut skenorna och sköljer dem rena med vatten. Hur många behandlingar och hur länge du ska ha skenorna i munnen skiljer sig åt mellan olika märken. Oftast ligger den totala behandlingstiden på mellan 6 och 30 timmar utspridda på ett antal behandlingar

Dentaworks Tandblekning – Vad Tycker Kunderna?

Här följer ett urval av vad Dentaworks kunder har att säga på Dentaworks hemsida.

“Jag hade inte så mycket att bleka men bestämde mig för att testa om jag kunde få lika vita tänder som på ett lätt retuscherat foto av mig som jag har. Efter 10 x 2 tim. har jag lyckats. Jag är jättenöjd. Har fortfarande 2 ml gelé kvar så det behövs verkligen inte så stor mängd. Eftersom det är så prisvärt blir det lätt att underhålla leendet. Nu ska jag köpa ett nytt läppstift och bli ännu finare. Tips för alla som inkl. mig inte vill att avstå helt utan kaffe i 10 dgr. Drick med mycket mjölk och sugrör och borsta tänderna direkt efter. Det funkar. Själv tänker jag fortsätta med sugröret ett tag till.” Mvh. Katarina Berglund.

“Måste bara skriva och tala om vad jag tycker om Er tandblekning. Jag är jätteförtjust och mycket nöjd. Jag har blekt tänderna nu i 5 dagar och ser en mycket stor skillnad. Annars brukar reklamen ofta överdriva. Men det är helt otroligt. JAG HAR VITA TÄNDER IGEN…..Och jag var lite rädd för det där med ilningar ( det var en liten känsla av isning de första 2 ggr som jag blekte sedan ingen känsla av obehag alls. Jag är mer än jättenöjd och kommer att sprida mina åskikter till alla =)” Mvh, Christina

“Produkten gjorde mina tänder vitare efter några timmar och nu 20 timmar efteråt så har jag kritvita tänder! 395 kr är sjukt billigt!. Rekommenderas starkt om du vill få vitare tänder men inte vill gå till tandläkaren och bli ruinerad på tusenlappar för samma resultat som Dentaworks.” Tusen tack Dentaworks! Martin

Dentaworks – Kontakt & Kundtjänst

E-mail info@tandblekning.com
Telefon 08-525 08 730
Kundtjänst Måndag – Söndag: 09.00 – 17.00
Adress DentaWorks, Norden 100, 252 79 Helsingborg

Klicka Här För Att Gå Vidare Till Dentaworks

3eo.biz [14]