TheSmileShop.se Tandblekning

Allt du behöver inom tandblekning
Tandblekning från Crest, Ease White, iWhite och många fler…
Leveranstid 1-3 dagar
TIPS: Gilla på Facebook – få gratis frakt

Introduktion

The Smile Shop erbjuder allt du behöver inom tandblekning, munvård, tandhälsa och erbjuder ett flertal produkter från kända varumärken som Crest Whitestrips, Ease White, iWhite, Pearl Drops, GUM, Love That White Smile och ett 20 tal andra märken. TheSmileShop.se ger dig gratis frakt på alla ordrar över 500 kr, annars kostar det som standard 29 kr.
Ett tips: du kan också få gratis frakt oavsett värdet på din order, allt du behöver göra är att “gilla” deras facebok sida.

Varumärken från The Smile Shop

Här listar vi kort information om alla varumärken som The Smile Shop för tillfället säljer.

CCS
CSS har skapat en tandkräm speciellt för rökare – Clinomyn är en tankräm som motverkar missfärgningar av dina tänder från rökning och snusning.

Colgate
Colgate är ett varumärke som de flesta svenskar antagligen känner igen från olika typer av tandkräm. Colgate-Palmolive är världens största företag inom tandkräm, tandborstar, tandtråd och munvatten och säljs i nästan 200 länder.

Corega
Corega tillverkar rengöringsprodukter och specialprodukter för att underlätta för dig som använder tandproteser.

Crest
Crest är ett av de ledande varumärekna inom tandblekning, tandkräm och munvård i USA. Här i Sverige är de framförallt kända för deras produkter inom tandblekning som tex Crest 3D White och Crest Whitestrips.

Denivit
Denivit var faktiskt först ut med en tandkräm för vitare tänder och blev snabbt väldigt populär i Sverige och övriga Europa.

Dentaid
Dentaid är ett stort etablerat varumärke inom alla typer av mun och tandvårdsprodukter.

Dentalogica
Dentalogica är ett märke som erbjuder tandblekningsprodukter som innehåller extrakt från trädet Dracaena Draco (drakblodsträd), eller så kallat “blood of the dragon”. Detta ämne sägs påskynda läkningsprocessen, döda bakterier samt minska inflammation.

Dentirol
Dentirol är ett svensk företag som ligger i Ljungby, Småland. Dentirol utvecklar munvårdande tuggummin och flourläkemedel men är nog mest kända för Dentirol tuggummi som blev väldigt populärt 1985.

Dr. Barmans
Dr Barmans är ett företag som tillverkar tandvårdsprodukter som säljs över hela världen med mottot “att förbättra produkter från verkstadsindustrin och anpassa dom efter patienternas beteende”.

EaseWhite
Ease White är en av de mest populära tandblekningsprodukterna i Sverige och har enligt deras egen hemsida över 100 000 nöjda kunder. Ease White erbjuder ett komplett tandblekningskit från 299 kr och är därmed ett av de billigaste alternativen för dig som vill bleka tänderna hemma.

Ekulf
Ekulf erbjuder alla typer av munhygiensprodukter och har som motto att “att förse marknaden med högkvalitativa munvårdsartiklar och idéer till bästa pris på ett så effektivt och attraktivt sätt som möjligt i samklang med miljön”.

Extra
De flesta svenskar förknippar nog Extra med just tuggummi och det stämmer. Extra grundades 1891 av William Wrigley Jr och bolaget leds idag av fjärde generationen av familjen Wrigley.

Flux
Flux tillverkar tanvård och fluorprodukter som innehåller den högsta fluorhalten som finns bland alla sköljvätskor. Regelbunden användning av Flux stärker tandytan och förebygger karies.

GUM
GUM erbjuder konsumenter, tandläkare och tandhygienister innovativa munvårdsprodukter av hög kvalitet och har som mott att “förbättra den totala systemiska hälsan genom att hjälpa människor i alla åldrar att få starkare och friskare tänder och tandkött”.

Halita
Halita är ett företag som erbjuder olika typer av produkter mot dålig andedräkt.

iWhite
iWhite är ett företag som erbjuder ett brett sortiment inom tandblekning, till exempel iWhite Oxygen Activated Teeth Whitening Kit, iWhite Smile&Go Prefilled Trays och MultiWhitening Action Toothpaste. iWhite är bra för dig som vill bleka tänderna men har känsliga tänder och/eller tandkött då alla tandblekningsprodukter är kliniskt testade och ska vara säkra för ditt tandkött. Ett komplett tandblekningskit (Oxygen Activated Teeth Whitening Kit) från iWhite kostar 399 kr.

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson är ett jätteföretag som tillverkar hälsoprodukter och sjukvårdsprodukter och finns i 78 länder.

Jordan
Jordan tillverkar tandborstar, tandtråd och tandstickor i många olika former. Jordan startades av Hjalmar Jordan i Norge för över 80 år sedan (1927).

Läkerol
Läkerol behöver nog ingen närmare introduktion för de flesta svenskar. Läkerol har funnits i över 100 år och blev kända med deras slogan “Males people talk”.

Listerine
Listerine tillverkar munvatten som tar bort bakterier i munnen och ger en fräsh smak. Listerine hjälper speciellt i områden som är svåra att nå med tandborste och tandtråd. Populära produkter är bland annat Listerine Total Care och Listerine Flouride.

Love That white Smile
Love That white Smile är ett företag från Kanada som erbjuder flera olika tandblekningsprodukter som skiljer sig från andra tillverakare då de använder skumm vilket ska vara mer skonsamt för dina tänder. Love That white Smile tandblekning är speciellt bra för dig som vill slippa ilningar i tänderna. Populära produkter är bland annat On The Go Cleaning Pen och Cleaning And Whitening Foam System.

Luster
Luster erbjuder produkter inom tandblekning och munvård. Med Lusters 1 Hour White så kan du bleka dina tänder upp till sex nyanser på bara några timmar.

Oral B
Oral B är ett av världens största företag inom tandborstar, tandtråd och eltandborstar. Oral B är en del av jätteföretaget Procter and Gamble. Oral-B’s manuella tandborstar används mer av tandläkare än något annat varumärke i USA och över hela världen

Pearl Drops
Pearl Drops tillverkar tandblekningsprodukter som till exempel Pearl Drops Whitening toothpolish och Triple Action Whitening tandkräm.

Pepsodent
Pepsodent har ett stort sortiment av tandkräm och tandborstar för hela familjen och för de vanligaste behoven och har funnits i Sverige i över 60 år. Pepsodent innehåller fluor och rekommenderas därför av Sveriges Tandläkarförbund.

SB12
SB12 är ett munvårdande medel som neutraliserar de ämnen som ger dig dålig andedräkt och ska ge effekt i upp till 12 timmar vilket betyder att du bara behöver använda SB12 på morgonen.

Sensodyne
Sensodyne tillverkar tandkräm som hjälper för dig som har känsliga tänder och/ eller lider av ilningar i tänderna.

Smile Lab
Smile Lab tandblekningsstrips gör det enkelt att bleka tänderna. Ett komplett kit kostar från 499 kr.

Trisa
Trisa Of Switzerland är en av Europas största tillverkare av tandborstdar och eltandborstar

V6
V6 är sockerfria tuggummin som innehåller xylitol vilket hämmar bakteriernas tillväxt och syraproduktion.

Vademecum
Vademecum är ett Svenskt varumärke som tillverkar tandkräm med en frisk och stark smak. Ordet Vademecum är latin och betyder ”gå med mig”.

Waterpik
Waterpik tillverkar mundushar och andra innovativa produkter för personlig hygien och tandvård.

Zendium
Zendium är en tandkräm som rekommenderas av 3 av 4 svenska tandläkare. Zendium innehåller fluor, enzymer och colostrum och fluor.

Zilopop
Zilopop erbjuder produkter för dig som vill bli av med dålig andedräkt, få bort dålig lukt i munhålan och få en frisk och fräsh andedräkt.

The Smile Shop’s tandblekningsguide

För att göra det lättare för dig som kund så har The Smile Shop satt ihop en liten guide för dig som inte vet vilken tandblekning som passar just dig. Där får du också svar på vanliga frågor om tandblekning hemma.

Klicka här för att komma till guiden.

Hur kan jag betala?

The Smile Shop accepterar betalning med Visa, Mastercard och American Express. Du kan också välja att betala via Payson eller PayPal. The Smile Shop accepterar även köp mot faktura eller avbetalning i sammarbete med Klarna Faktura.

Kan jag betala med faktura?

Ja, du kan betala med Klarna AB (länk). Om du väljer att betala med faktura så sker en kreditprövning och varorna måste levereras till en folkbokförd adress. Vid betalning genom faktura tillkommer en avgift på 25 kr. Om du inte betalar din faktura i tid så tillkommer straffavgifter.

Vad kostar frakten?

Fraktavgiften är 29 kr och skickas med posten i de flesta fall. Om din beställning har ett värde på över 500 kr så är frakten gratis. Om ditt ordervärde är under 500 kr kan du “gilla” The Smile Shop på Facebook för att få gratis frakt oavsett ordervärde.

Hur lång är leveranstiden?

Normalt så levereras ditt paket med posten inom 1-3 arbetsdagar med posten.

The Smile Shop i media

Här samlar vi länkar till artiklar om themsileshop.se i media

Tandblekning, munvård och munhygien – THE SMILE SHOP

Klicka här för att gå till thesmileshop.se

3eo.biz [14]