Tandblekning Prisjämförelse - Topplista 2012

Här hittar du prisjämförelser av populära tandblekningsprodukter, recensioner av olika sorters tandblekning, artiklar, vanliga frågor och svar angående tandblekningsprodukter för hemmabruk.
Rank Tandblekning Pris från Frakt Leveranstid Var köper man?
1. 299 kr 19 kr 1- 3 dagar
2. 295 kr Gratis 1- 3 dagar
3. 325 kr Gratis 1- 2 dagar
*Tabellen baseras på pris, fraktkostnad, leveranstid, kundomdömen & produktrecensioner.

Tandblekning hos tandläkaren

Att bleka tänderna hos tandläkaren är ett bra alternativ till en hemmablekning. Det kostar lite mer men fördelarna är att du får en ordentlig undersökning gjord innan blekningen påbörjas och att du får dina tandskenor gjutna av ett proffs.

Tandblekning hos tandläkaren fördelar:

  • Du kan vara säker på att du inte har några hål eller skador på dina tänder som gör att tandblekning kan vara skadligt.
  • Du får dina tandskenor formade av en proffesionell tandläkare.
  • Du får en perfekt styrka på ditt blekgel som är anpassat till just dina tänder och den typ av blekning som du vill ha.

Tandblekning hos tandläkaren nackdelar:

  • Priset. Det kostar ungefär 3000 kr att bleka tänderna hos tandläkaren mot 300 kr att bleka tänderna hemma.
  • Du måste gå till tandläkaren (vilket vi rekommenderas innan tandblekning hemma ändå)

Om du anlitar en tandläkare för att bleka dina tänder så kan du ofta välja mellan att utföra hela tandblekningen hos tandluakaren eller göra en del av blekningen hemma.
Om du väljer att bleka tänderna hemma så får du noggranna anvisningar av din tandläkare. Om du utför behandlingen fel så kan det ge skador på både tänder och tandkött. Tandblekningen kommer kräva fler behandlingar och även uppföljning hos din tandläkare.

För att kunna bleka dina tänder krävs att du har friska tänder och tandkött. Detta är vad tandläkaren kollar efter:

  • Är alla dina fyllningar är av god kvalitet?
  • Är alla dina beläggningar eller tandsten borttagna?
  • Är alla dina hål behandlade?
  • Är ditt tandkött är friskt?

Du kan idag bleka tänderna hos de flesta tandläkare och även folktandvården erbjuder idag tandblekning. Den största skillnaden mellan tandblekning hemma och hos tandläkaren är att tandläkaren gör en grundlig undersökning innan behandlingen påbörjas. Detta är för att försäkra att du inte har några hål eller andra skador på dina tänder som gör att en tandblekning inte är helt säker. Om du väljer att bleka tänderna hemma så rekommenderas det att du gör en undersökning hos tandläkaren innan du påbörjar din blekning.

Med förutsättning att du inte har några hål eller skador på dina tänder så gjuter sedan din tandläkare dina tandskenor som du sen får ta med dig hem tillsammans med blekgel. Detta är ofta exakt samma gel som används vid tandblekning hemma.
Fördelarna med att bleka tänderna hos tandläkaren är dels att du får en ordentlig undersökning och att du kan försäkra dig att dina tandskenor får en perfekt form. Nackdelen är priset, då det ofta kostar runt 3000 kronor mot en blekning hemma som bara kostar runt 300 kronor.


Vad tycker du? skriv en kommentar

3eo.biz [14]